KONCERT ZA DJECU UKRAJINE

Pozivamo vas na humanitarni koncert u podrumima Dioklecijanove palače u Splitu, u nedjelju 10.07.2022 u 20:00 sati!

 

Intervju s violončelisticom Kajanom Pačko na HRT – Radio Split 6.7.2022:

 

Link na Facebook event: https://fb.me/e/2Bcl0z8Px

Sudjelujte u akciji i dođite na koncert u dva koraka:

  1. rezervirajte svoje mjesto na koncertu putem e-maila koncert@rotary-eclub.hr ili poziva na broj mobitela +385 91 5452174
  2. donirajte preporučeni iznos od 100HRK ili više na dan koncerta između 19 i 20 sati na ulazu ILI izbjegnite gužvu na ulazu i uplatite odmah na donacijski račun

Broj mjesta je ograničen, pa preporučujemo unaprijed rezervirati broj željenih mjesta!

Račun za donacije:
Ime računa: Koncert za djecu Ukrajine – Rotary E-klub Hrvatska
IBAN: HR8323400091511192969
SWIFT: PBZGHR2X
Opis plaćanja: Vaše ime i prezime i broj rezerviranih mjesta

Djeca oboljela od raka trebaju liječenje i ne mogu čekati da rat prođe. Naš cilj je pomoći dječjoj onkološkoj bolnici u Lavovu i omogućiti im nabavu infuzomata za kemoterapiju.

Program koncerta nalazi se na plakatu, a kroz ovu glazbenu uživanciju voditi će vas:

Violončelistica Kajana Pačko, dobitnica Boris Pergamenschikow nagrade u Berlinu. Nastupa na svjetski poznatim pozornicama već za vrijeme studija na  sveuclilistu”Mozarteum” (Salzburg) i visokoj školi za glazbu “Hanns Eisler” (Berlin). Aktivna je kao solistica, komorna glazbenica, te umjetnička voditeljica festivala “ZAGREBplus”. Prisutna je na tržištu s dva nosača zvuka. Predaje na Visokoj školi za glazbu i teatar “Felix Mendelssohn- Bartholdy” u Leipzigu.

&

Saksofonist Gordan Tudor, dobitnik brojnih nagrada na državnim i međunarodnim natjecanjima te pet diskografskih nagrada PORIN. Trenutno vodi međunarodnu klasu saksofona na Umjetničkoj akademiji u Splitu (UMAS). Član je Papandopulo kvarteta i eksluzivni Selmer Paris Artist.

PLAKAT – POZIVNICA

PLAKAT – PROGRAM